Ir sācies Ziemassvētku gaidīšanas laiks jeb advente, kas ir kristiešu kalendāra gada sākums. Tas tiek saistīts ar gavēni, mieru un pārdomām. Ja Tev jau izsīkst randiņu idejas, jo viss ir izmēģināts – turpini lasīt, pastāv liela iespēja, ka Tev noderēs kāds no padomiem, kā padarīt svētku gaidīšanas laiku īpašu.

pāris xmas

1.       Nakts viesnīcā

Padariet svētku naktis romantikas pilnas! Atbalstiet vietējos uzņēmējus un pavadiet kādu nakti viesnīcā, piesakot, ka vēlaties īpaši romantisku atmosfēru. Nakts viesnīcā var pienest jūsu seksuālajai dzīvei jaunu virsotņu jaudu.

2.       Izveidojiet oriģinālu Ziemassvētku gaidīšanas kalendāru

Ja Tev jau ir apnicis standarta svētku gaidīšanas kalendārs – kartona papīrs ar ievietotām šokolādītēm, izveidojiet paši savu kalendāru, balstoties savās interesēs. Ja kādam no jums ir bērni, tad varat, piemēram, sagatavot LEGO kalendāru, katru dienu piedāvājot bērniem jaunu LEGO kauliņu, attiecīgi līdz Ziemassvētkiem tiek saņemti visi LEGO kauliņi, kas pārvēršas brīnišķīgā svētku dāvanā.

xmas calendar

3.       Izveidojiet svētku gaidīšanas krājkasi

Nereti janvāris daudziem pāriem un ģimenēm ir “tukšais” mēnesis, jo decembrī visi ietaupījumi tiek izmantoti dāvanu iegādei, tāpēc iesakām jums sagatavot svētku krājkasi jeb burciņu. Ja kādam no jums ir bērni, tad uzdevums mazajiem ķipariem – izdekorēt burciņu, lai tā būtu pēc iespējas skaistāka. Savukārt visiem ģimenes locekļiem katru dienu ir jāiemet burciņā kāda naudas monēta, lai janvārī kopīgi varētu šos līdzekļus izlietot.

4.       Kļūstiet zinošāki

Katru svētku svētdienu, iededzot adventes vainagā sveci, atrodiet kādu līdz šim nezināmu faktu par Ziemassvētkiem vai adventi, dalieties viens ar otru par tikko uzzināto, tā papildinot savas līdzšinējās zināšanas par svētkiem.

gramata

5.       Sastādiet svētku gaidīšanas dziesmu sarakstu jeb “playlist”

Esiet radoši! Kāpēc izmantot Spotify jau esošu dziesmu listi, ja varat izveidot savu un klausīties to vienlaicīgi arī tad, ja esat tālu viens no otra, piemēram, strādājat katrs savā vietā. Kopīgi atlasiet savas mīļākās svētku dziesmas, kā arī dziesmas, kas jums asociējas vienam ar otru un sagatavojiet dziesmu sarakstu, lai varat to klausīties gan brīžos, kad esat viens otram blakus, gan brīžos, kad atrodaties tālu viens no otra.

6.       Uzrakstiet savu Ziemassvētku iepazīšanās stāstu

Katru dienu individuāli uzrakstiet pāris teikumus par konkrēto dienu, kas saistīti ar attiecībām, to veidošanu, iekšējām sajūtām. Ziemassvētku vakarā salīdziniet paveikto, pārrunājiet un analizējiet lietas, notikumus, katra skatījumu uz tām. Noteikti saglabājiet šos rakstu darbus, jo būs interesanti tos pēc vairākiem gadiem pārlasīt un atcerēties iepazīšanās maģisko burvību.

kasete

7.       Izjūtiet adrenalīnu

Ja vēlies piedzīvot kaut ko nebijušu un Tev ir lieki līdzekļi, noīrē glaunu automašīnu un aizved otru pusīti uz kādu īpašu vietu pie dabas vai vienkārši izmetiet kādu līkumu ar kādu no jaunākajiem Mercedes Benz or Porsche.

8.       Izbaudiet svētku krāšņumu un atbalstiet vietējos uzņēmējus

Lai arī kurā Latvijas pusē jūs atrodaties, dodieties pastaigā pa pilsētas centru, aplūkojot dažādas svētku dekorācijas. Turklāt pie reizes varat atbalstīt vietējos uzņēmējus – nopērkot kafiju, tēju vai karstvīnu līdzņemšanai.

karstvīns

Lai skaists svētku laiks!

Tava Otrapuse.lv