Mūsu portālā ir dažādi lietotāji – tādi, kuri ir precīzi izsapņojuši, kāds būs viņu īstais un vienīgais, un raugās tieši pēc meklētā, kā arī ir tādi, kuriem nav konkrētu kritēriju, bet viņi tic liktenim, ka šeit atradīs sava mūža mīlestību. Armands skaidri zināja, ko meklē, un to arī atrada iepazīšanās portālā Otrapuse.lv. Vairāk par liktenīgo iepazīšanos stāsta jaunlaulāto pāris Armands un Aija.

AA1

“Es vēlējos atrast par sevi jaunāku un īsāku meiteni, priecājos, ka šajā portālā ir iespēja meklēt cilvēkus pēc noteiktiem kritērijiem. Jau pašā sīkumā ticēju nopietnam attiecību iznākumam, jo iepazīšanās portālā Otrapuse.lv ir reģistrējušies daudzi cilvēki, kuri meklē savu dvēseles radinieku, dzīves partneri,” atklāti stāsta Armands.

Savukārt Aija norāda, ka esot piereģistrējusies iepazīšanās portālā, jo redzēja reklāmu internetā. Viņa neslēpj, ka ikvienās attiecībās ir cerējusi uz nopietnu iznākumu. Tieši viņa bija tā, kura nolēma uzsākt saraksti ar Armandu, jo Otrapuse.lv saderības tests uzrādīja Armandu kā potenciālo dzīves partneri. Savukārt Armandam iepatikās Aijas ievietotās bildes no viņas žetona vakara.

a1

Sākām dzīvot kopā no pirmās satikšanās dienas

Pirmā tikšanās reize Aijai un Armandam bija liktenīga, jo jau pēc pirmā randiņa viņi nevēlējās viens no otra šķirties.
Pirmo randiņu atceras Armands: “Mēs sarunājām tikties pie viņas mājas Rīgas centrā, tobrīd slikti zināju Rīgu, jo dzīvoju Rīgas rajonā, nebija ne jausmas, kur vest meiteni randiņa laikā. Labi, ka Aija bija atsaucīga un ierosināja braukt uz Mangaļsalas molu, kur kārtīgi izstaigājāmies, pēc tam devāmies uz Vecāķu pludmali. Pastaigas laikā tā aizrāvāmies ar sarunām, ka nejauši nonācām nūdistu pludmalē un to pamanījām tikai pēc brīža (smejas). Pēc kopā pavadītām 5 stundām, šķīrāmies katrs uz savu pusi. Kad atvadījāmies, ar pacilātu garastāvokli devos atpakaļ uz mājām. Pēc 30 minūtēm, kad biju jau sasniedzis galamērķi, nolicis mašīnu stāvvietā, bet vēl nebiju ticis līdz kāpņu telpai, saņēmu īsziņu no Aijas ar jautājumu – vai es jau čuču? Uz to godīgi atbildēju, ka vēl neesmu ticis līdz dzīvoklim, turpinājām mūsu sarunu caur sms, kad nonācām pie secinājuma, ka jau ilgojamies viens pēc otra un vēlamies būt blakus. Tajā brīdī ātri aizsteidzos līdz mašīnai un braucu atpakaļ Aijai uz Rīgu, lai atvestu viņu pie sevis. Aijas sejā bija redzams uztraukums, jo līdz manai dzīvesvietai bija jābrauc cauri mežam. Kad bijām pie manis dzīvoklī, skatījāmies filmas un tādā veidā turpinājām izzināt viens otru. Varētu teikt, ka sākām dzīvot kopā no pirmās satikšanās dienas. Viens pie otra katru dienu braucām ciemos – es vienu dienu pavadīju Rīgā pie Aijas, turpretī otru dienu Aija pie manis. Pēc nedēļas sapratām, ka nebūs jēga uzturēt divus dzīvokļus ilgtermiņā. Attiecīgi nolēmām, ka Aija dzīvos pie manis un tā vēl joprojām ir.” Aija piebilst, ka no tās dienas viņi ir bijuši šķirti tikai 4 naktis, kad Aija devusies uz laukiem palīdzēt vecākiem.

a3

Raksturiem nav jābūt identiskiem, lai dzīvotu harmonijā

Aijas un Armanda starpā ir bijušas maz domstarpības, drīzāk – izteikta harmonija un pat mīlestības maģija. “Armandam tuvojās jubileja un es biju nopirkusi mašīnai telefona turētāju. Gaidīju viņu mājās, lai pasniegtu tikko iegādāto dāvanu. Kad ieraudzīju viņa rokās maisiņu, jautāju, ko viņš ir iegādājies? Viņš no maisiņa izvilka identisku auto telefona turētāju. Tādā harmonijā arī mēs dzīvojam. Jāpiebilst, ka pēc dabas es esmu diezgan ātri aizkaitināma, turpretī Armands ir kārtīgs miera mika, kas man neatļauj lieki stresot, attiecīgi ne vienmēr raksturiem pāru starpā ir jābūt vienādiem, lai dzīvotu harmonijā,” atzīst Aija.

AAA

No sarakstes iepazīšanās portālā Otrapuse.lv līdz kāzām

Jaunlaulāto pāris norāda, ka kāzu ceļojums diemžēl izpalika, jo darbā nebija iespējas iegūt papildu brīvdienas. Neskatoties uz to, Armands un Aija nolēma, kaut pāris dienas atvilkt elpu pēc kāzām, aizbraucot līdz Koknesei, Aglonas baznīcai, savvaļas zoodārzu un apmeklējot SPA. Aija un Armands atklāj, ka sajūtas pirms un pēc kāzām nav mainījušās, tāpat kā iepriekš (kopš kopā pavadītā pirmā mēneša), pāris atzīmē katra mēneša jubileju ar restorāna, kafejnīcas apmeklējumu vai vienkāršu pabūšanu ārpus mājas. Kāzu ceļojumu Armands un Aija plāno īstenot oktobrī. Iepazīšanās portāls Otrapuse.lv vēl veiksmīgu, pozitīviem piedzīvojumiem bagātu braucienu!